ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ : 210 3211277

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

BECOME A WAXING EXPERT

ΛΟΣΙΟΝ


Oι λοσιόν τις Depileve για πριν και μετά την αποτρίχωση έχουν παρασκευαστεί για να διασφαλίσουν μία υγιεινή, γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση ενώ ελάχιστοποιούν την αίσθηση δυσφορίας. Κάθε προϊόν έχει παρασκευαστεί για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση.
DEPIL PRE BASE GEL 200 ML
ΠΡΙΝ
DEPIL PRE BASE GEL 200 ML

Σύνθεση χωρίς οινόπνευμα το οποίο καθαρίζει και βελτιώνει την κολλητικότητα του κεριού. Με εκχύλισμα Αμαμελίδας και Βρώμης. Απλώστε το πριν την εφαρμογή του κλασικού κεριού μιας χρήσης με ταινίες

DEPIL DERMOBALANCE LOTION 220 ML
ΠΡΙΝ
DEPIL DERMOBALANCE LOTION 220 ML

Νέα λοσιόν πριν την αποτρίχωση που καθαρίζει τέλεια το δέρμα για ένα τέλειο τράβηγμα. Υποδεικνύεται για εφαρμογή πριν από την απορίχωση με κερί 3G extra film.

BEFORE
DEPIL SOOTHING CREAM 200ML
ΜΕΤΑ
DEPIL SOOTHING CREAM 200ML

Απλώστε μετά την αποτρίχωση εφόσον εμφανιστεί κάποια αλλεργία ή φλεγμονή. Εξισορροπεί το δέρμα και μειώνει την κοκκινίλα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Απλώστε μία παχιά στρώση και αφήστε το δέρμα να την απορροφήσει. Εμπλουτισμένο με χαμομήλι και aloe vera.

DEPIL VITALDERM 200 ML
ΜΕΤΑ
DEPIL VITALDERM 200 ML

Κρέμα με οξέα για μετά την αποτρίχωση η οποία ισορροπεί το ph και αποφεύγει την εμφάνιση κοκκινίλας ή ερεθισμού.

OIL CLEANSER 350 ML
ΜΕΤΑ
OIL CLEANSER 350 ML

Υδατοδιαλυτό λάδι Αζουλένης που χρησιμοποιείται για μετά την αποτρίχωση για να αφαιρέσει τα κατάλοιπα του κεριού και να μαλακώσει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με φύτρο Σιταριού.

DEPIL MILK CLEANSER - 500 ML
ΜΕΤΑ
DEPIL MILK CLEANSER - 500 ML

Κρέμα για μετά την αποτρίχωση η οποία αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα από κερί ενώ απαλά μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με Καλέντουλα και εκχύλισμα Βρώμης.

AFTER

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

GOLD CONCETRATE 20AMP
GOLD CONCETRATE - 20AMP

ΕΝΖΥΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

DEPIL FOLISAN ROLL-ON 10ML 6 PCS

Roll on με υφή gel, που επιτρέπει την εφαρμογή ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές. Ιδανικό προϊόν για χρήση στο σπίτι. Συνιστάται για χρήση μία εβδομάδα μετά την αποτρίχωση για να αποφύγετε τα σπυράκια και την ανάπτυξη των τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα (θυλακίτιδα). 6 Τεμάχια.

DEPIL DEPILMOUSSE - 200ML

Διπλής χρήσης mousse, που αποδυναμώνει αποτελεσματικά την τριχοφυία ενώ συγχρόνως δροσίζει και ξεκουράζει τα βαριά και κουρασμένα πόδια.Ιδανικό για χρήση στο σπίτι.Χρησιμοποιείται ανάμεσα στις θεραπείες έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η αποδινάμωση των τριχών.